Powered by

CADENZA STELT ZICH VOOR

Cadenza is de cluster verslaving en dubbeldiagnose van het psychiatrisch ziekenhuis Multiversum en is gesitueerd op campus Alexianen, Provinciesteenweg 408 te Boechout. Cadenza bestaat uit 5 afdelingen die allemaal volledig gericht zijn op de behandeling van verslaving, al dan niet in combinatie met andere psychiatrische problemen, uiteraard met verschillende specialisaties. Met 160 bedden en plaatsen is Cadenza het grootste behandelcentrum voor verslaving van heel België.

Regelmatig krijgen we vragen vanuit scholen, studenten, stagiairs, andere organisaties om informatie te kunnen krijgen over Cadenza. In plaats van dat telkens opnieuw te moeten doen voor één of enkele personen, willen we tweemaal per jaar zelf een voorstellingsmoment organiseren, waarop alle geïnteresseerden dan welkom zijn.

De eerstvolgende voorstelling van Cadenza is voorzien op maandag 7 oktober 2019 van 13 u tot 16.30u in de Alexiuszaal van het ziekenhuis. Verschillende aspecten van de werking en behandeling van verslaving en dubbeldiagnose zullen daarbij worden toegelicht.

Alle geïnteresseerden, zowel professionelen als niet-professionelen, kunnen zich hiervoor inschrijven. Noteer dat dan ook goed in je agenda; we sturen geen herinneringsberichten.

Alvast welkom!

Met vriendelijke groet

Francis De Groot, zorgmanager Dr. Marianne Destoop, beleidsarts

Enquête starten
Privacybeleid | Gratis Enquête Maken | © Survio 2023